Çağatay Ulusoy: Rol icabı öpüşmekten çok utanıyorum

Medcezir dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan ve şu sıralar Delibal filminin vizyonu için gün sayan Çağatay Ulusoy, öpüşme sahnelerinde çok utandığını söyledi.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, 25 Aralık’ta vizyona girecek olan ve başrollerini Leyla Tuğutlu ile paylaşacağı filmi Delibal’daki sahneleri hakkında magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu.

“ÇOK UTANIYORUM”

Çağatay, “Filmde ikilinin öpüşme sahneleri var. Rol icabı öpüşmekten çok utanıyorum. O an hiç rahat değilim” diye konuştu.

“GERİLİYORUM”

Ulusoy daha önce verdiği bir ropörtajda da bu konuya değinmiş “Geriliyor ve utanıyorum ama çekiyoruz yapacak bir şey yok” diye konuşmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.