Çağatay Ulusoy ile milli tenisçi Çağla Büyükakçay bir araya geldi

Çağatay Ulusoy, Rio 2016 Olimpiyatları’nda ülkemiz adına madalya savaşı verecek kadın tenisçi Çağla Büyükakçay’la bir araya geldi.
Brezilya’da düzenlenen Rio 2016 Olimpiyatları’nda katılarak olimpiyatlara giden İlk Türk kadın tenişçi olarak adını tarihe yazdıran Çağla Büyükakçay’a bir destek de oyuncu Çağatay Ulusoy’dan geldi.

gazetemag.com-cagatay-ulusoy

Yakışıklı oyuncu, milli sporcuya övgü dolu şu sözleri söyledi: “İlkleri başaran, yapılamaz deneni yapan insanlara her zaman saygı duyarım. Rio 2016 Olimpiyatları’nda teniste ülkemizi temsil edecek ilk sporcu olan Çağla ile tanışmak isteme sebebim de buydu aslında. Gençlik ve Spor Bakanlığı sayesinde de geçen hafta Çağla ile tanışma ve sohbet etme fırsatı buldum. Çağla tenis için yaşayan, bizim izlerken bile yorulacağımız antrenmanları rutin olarak yapan ve sağlam adımlarla zafere yürüyen gerçek bir sporcu. Çağla’nın pozitif enerjisi sayesinde kortta onu görünce hemen raketi alıp karşısına geçtim. İlk dersi orada ayaküstü yaptık, Rio dönüşü devam edeceğiz artık. Çağla’nın yarınki ilk maçında yine heyecan ve büyük bir gururla ekran başında olacağım. Bu gururu bize yaşattığın için teşekkürler Çagla Büyükakçay! Biz bütün Türkiye tek yürek seninle olacağız, başarılar!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.