Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca davası yeni yıla kaldı

Savcı 9 kişi hakkında “Uyuşturucu madde kullanmak” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilmesini ve 5 yıl süre ile ertelenmesini talep etmişti.

Uyuşturucu temin etmek suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz olarak yargılanan oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, menajer Selin Boronkay, şarkıcı Cenk Eren’in de aralarında bulunduğu 34 sanıklı dava karar için 31 Ocak 2018 tarihine ertelendi.

Habertürk Haber Merkezi’nden Veli Sarıboğa’nın aktardığı bilgilere göre, İstanbul 18. Ağır ceza mahkemesinde görülen davada, duruşma savcısı Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren ve Selin Boronkay’ın da arasında bulunduğu 9 kişi hakkında “Uyuşturucu madde kullanmak” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilmesini ve 5 yıl süre ile ertelenmesini talep etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.