Çağatay Ulusoy dünyaca ünlü markanın reklam yüzü oluyor

Çağatay Ulusoy’un şöhreti ülke sınırlarını aştı. Dolce&Gabbana markasının patronları, Çağatay Ulusoy’u Ortadoğu’da reklam yüzü yapmaya hazırlanıyor.

Bir süredir oyunculuk ve dil eğitimi için ABD’de olan Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana markasının yaratıcılarından Stefano Gabbana’nın Los Angeles’taki VIP partisine özel olarak davet edilen isimlerden biri olunca sosyal medyanın da gündemine oturmuştu. Çağatay Ulusoy’un partide çekilen fotoğrafı da Stefano Gabbana tarafından Instagram sayfasında yayınlanmıştı.

Çağatay’ın fotoğrafı yine kendi paylaştığı Naomi Campbell ve David Beckham fotoğraflarındaki beğeni sayısını geçince ve Ortadoğulu hayranlarından mesaj yağmuruna tutulunca marka patronu Ulusoy’a sürpriz bir teklif götürdü.

Ortadoğu pazarında söz sahibi olmak isteyen marka, burada yapacağı reklam kampanyalarında Çağatay Ulusoy’u kullanmak istedi. Anlaşma netleşirse Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana markasının Arap dünyasındaki erkek yüzü olacak.

gabbana cagatay

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.