Büyük finale sadece bir bölüm kala ‘Cesur ve Güzel’ de heyecan artıyor

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde karşılarına çıkan hiçbir engel Cesur ve Sühan’ı yıldıramadı. Âşıklar, sonunda evlenerek aşklarını kutlayıp mutlu günlere yelken açtılar. Ancak düğünü uzaktan izleyen Rıza’nın varlığı ekran başındakilerin aklında büyük bir soru işareti yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde beklenen düğün gerçekleşti. Hayatlarının en güzel gününde birinin Sühan’ı zehirlemeye çalışmasıyla sarsılan Cesur ve Sühan, mutluluklarını daha fazla ertelemek istemediler. Göl kenarında, yeşillikler arasında aşklarını sevdiklerinin önünde yineleyen Cesur ve Sühan, sonunda evlendiler. İlk danslarını, Sezen Aksu’nun ‘Kutlama’ şarkısı eşliğinde yapan Cesur ve Sühan’ın düğünü, ekran başındakilere de keyifli anlar yaşattı. İzleyiciler #mutlulukyakın etiketi üzerinden sosyal medya mecralarında paylaştıkları yorumlarla bu renkli ana eşlik ettiler. Ancak hayatta olan Rıza’nın, Cesur ve Sühan’ın mutlu günlere yelken açtığı sırada onları uzaktan izlemesi akıllarda yeni bir soru işareti yarattı. Âşıklardan intikam almaktan vazgeçmeyen Rıza’nın yeni hamlesi büyük bir heyecan ve merakla beklenecek.

İşte, Cesur ve Sühan’ın düğünlerindeki ilk dansları:

YouTube video

Sühan’ı, Banu zehirledi!

Ekran başındakiler merakla Bülent, Cahide ve Hülya’dan hangisinin Sühan’ı zehirlediği sorusunun cevabını beklerken, dün akşam yayınlanan bölümde ortaya çıkan gerçek izleyicileri şoke etti. Gemiyle Korludağ Kasabası’ndan uzaklaşmak üzereyken her şeyin yolunda gidip gitmediğini öğrenmek isteyen Rıza’nın telefonda konuştuğu kişinin Banu çıkması ekran başındakiler için büyük sürpriz oldu. Bu gerçeği bilmeyen Cesur ve Sühan, düğünden önce Cesur’la ilgili tüm gerçekleri Tahsin Korludağ’a söylediği için Bülent’ten şüphelenmeye başladı. Sühan’ı Bülent’in zehirlediğinden neredeyse emin olan Cesur’un, Bülent’le karşı karşıya geldiği an nefesler tutuldu.

İşte, Cesur ile Bülent arasında tansiyonun yükseldiği o an:

YouTube video

Büyük finale sadece bir bölüm kala heyecanın giderek arttığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 15 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.