Burhan Tüzer “İKİ GÖNÜL”

ALBÜM ÇIKARMA KARARIMI.

2002 yılında istanbula gelme amacım albüm yapmaktı. Öncesinde, Antalyada ingilizce öğretmenliği yaparken bir çok mekanda da amatörce sahne alıyordum. Sahne aldığım yerlerde gördüğüm beğenilerin karşısında bu işi daha profesyonel bir platforma taşımaya karar verdim. istanbul bu işin merkezi olduğu için buraya geldim ve güzel bir albüm yapma yolunda çalışmalara başladım.

SİBEL CAN Hanımın destegi

DMC müzik etiketli Hit 2015 albümünde yer alan “Aşk bir vefadır” şarkısı, Sibel CAN’ la, profesyonel anlamda yaptığım ilk çalışmam oldu. Ayrıca, sahnesinde bana 9 yıl yer vererek kendisiyle aynı sahneyi paylaşmam, Sibel hanımın bana verdiği önemli desteklerinden birisidir.

DİNLEYİCİLERİME

“İKİ GÖNÜL” isimli bu albümümde, müzikseverlerle aynı duygularda buluşmak, iki gönlü bir gönülde kavuşturmaktır amacım. Ruhumdaki duyguları paylaştığım bir yol hikayesidir “İKİ GÖNÜL” Geride bıraktıklarım, yanımda yürüyenlere ve gelecek olanlara.

Burhan TÜZER

14 Ocak 1975 yılında Antalya’nın KAŞ ilçesinde doğdu.
İlköğrenimini Kaş’ta, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. Yükseköğrenimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirerek tamamladı.

Üniversite yıllarında 4 yıl üniversite korosunun Türk sanat müziği bölümünde korist ve solist olarak görev aldı. Üniversiteyi bitirdikten sonra Antalya’da Özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yaparken yine aynı şehirdeki İsmail Baha Sürelsan konservatuvarına gitti. Bu dönemde Antalya’da çeşitli mekânlarda sahne aldı.

TRT’nin Türkiye genelinde 1999 yılında açmış olduğu amatör ses yarışmasına katılarak Akdeniz bölge 1. Si ve Ankara’daki finalde de Türkiye 4. Sü oldu.

2002 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi ve burada birçok kolejde, dil merkezlerinde ve devlet okullarında öğretmenlik yaptığı sırada müzik camiasına da adımını attı. İstanbul’da sayısız mekânda sahne aldı.
2006 yılında Sibel CAN orkestrasında vokalist olarak çalışmaya başladı. Bu sırada ilk albüm çalışması olan DMC’nin “Hit 2015”isimli karma albümünde Sibel CAN ’la birlikte düet yaptığı “Aşk Bir Vefadır” isimli şarkı müzik marketlerde yerini aldı. Burhan TÜZER “İki Gönül” albümüyle müzik severlerle buluştu.

“İKİ GÖNÜL”
İki Gönülsöz-müzik: Enis YÜZER
Yasaksöz-müzik: Hazal BURKANKULU
Aşk Bir Vefadırsöz-müzik: Rıfat GÜNEŞ
Aşk Laftan Anlamaz kisöz-müzik: Yıldız TİLBE
Ellerin Dilindeydiksöz-müzik: Hazal BURKANKULU
Aşk Pazarısöz-müzik: Hakkı YALÇIN – Coşkun KIVILCIM

Yapımcı: Özdemir Plak
Albüm Yönetmeni: Fatih DOĞANER
Kostüm Designer: Barış SAVAŞ
Fotoğraf: Fatoş GÜNEŞ
Grafik Tasarım: Özgür ARCAN
Menajer: Hasan GÜLER
Ruhumdaki duyguları paylaştığım bir yol hikayesidir “İKİ GÖNÜL”
Geride bıraktıklarım, yanımda yürüyenler ve gelecek olanlara… BURHAN TÜZER

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.