Burcu Esmersoy’dan Arda Turan ve saatiyle ilgili açıklama

Burcu Esmersoy, Koruncak Vakfı yararına yapılan bir etkinlikte boy gösterdi. Gardırobundaki eşyaları Koruncak Vakfı yararına bir internet sitesinde satışa çıkaran ünlü sunucu, etkinliğe katılan gazetecilere Arda Turan ve saatiyle ilgili açıklamalarda da bulundu.

Küs olduğu Arda Turan’a, bir süredir kendisinde olan 250 bin liralık saatini geri vererek arayı düzelttikleri yönünde gelen sorular üzerine Burcu Esmersoy, “Öyle bir saat yok. Yürütülen bir saat varsa onu yürüten ben değilim bir başkası. O yüzden beni karıştırmayın” dedi.

Burcu Esmersoy, cadılar bayramı partisi için makyajla ‘Gerçek Kötüler’ filmindeki ‘Harley Quinn’ olmasıyla ilgili soruya ise “O tip filmleri ve o karakteri çok seviyorum. Margot Robbie’yi de çok beğeniyorum. Ne haddimize ona benzeyen bir şey yapmak. İçimden geldi vaktimiz de vardı. O sadece bir tema” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.