Burcu Esmersoy, Arda Turan ile barışmaya çalışıyor

Sevgilisi Tuna Aksu’dan ayrılan Burcu Esmersoy, ‘Arda da sevgilisinden ayrıldı. Artık rahatız, görüşmeye başladık’ dedi. Barışmadıklarını iyi bilenler, ‘Burcu barışmaya çalışıyor’ yorumu yaptı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, önceki gece Can adında bir iş adamıyla yakalanmıştı. Ertesi akşam da Maslak’ta Yılmaz Erdoğan’ın gösterisini izlemeye gitti. Mekan girişinde sorulaarı yanıtlayan ünlü sunucu “Normalde çıkmıyorum dışarı, çıkınca da bu haberler oluyor. Çok yakın bir mesafede arkadaşımın doğum gününe gitmek istedim. Can da çok kibar bir çocuk beni aracıyla gönderdi. Ben erkek arkadaşım olduğu zaman saklanmadan çıkıyorum zaten, ben niye gizli bir şey yapayım ki” dedi. Eski sevgilisi Tuna Aksu’dan ihanet yüzünden ayrıldığı iddialarına sitem eden Esmersoy, “Ben evlilik ve çocuk konusunda çekingesi olan bir insanım. Onunda böyle isteği olduğu için anlaşarak ayrılmak zorunda kaldık. İhanet yüzünden ayrıldığımız yazılınca çok üzüldük ikimizde” diye konuştu.

BİRLİKTE OLURSAK SAKLAMAYIZ

Arda Turan hakkında da “Bizim küslüğümüz yok. Eskisinden daha çok görüşüyoruz. Benim bir ilişkim, onun da bir ilişkisi vardı o yüzden pek görüşemedik” dedi ve ekledi: “Eğer Arda ile birlikte olursak ele ele dışarı çıkarız saklamayız. Bu konuda yalan söylemem” diyerek herkesi şoke etti. Arda ile sık sık görüştüğünü ısrarla vurgulayan sunucu, ‘Peki Arda ile en son ne zaman bir araya geldiniz?’ sorusunu yanıtlayamayıp gülmekle yetindi. “Geç kaldım oyuna girmem lazım” dierek oradan uzaklaştı. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.