Burcu Biricik ve Özgün Çoban’dan keyifli anlar

İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis ve Gönül İşleri gibi birçok unutulmaz diziye imzasını atan ünlü yönetmen Türkan Derya’nın ilk uzun metraj filmi “Çok Uzak Fazla Yakın” 23 Eylül’de sinemaseverlerle buluştu ve büyük bir beğeni topladı. Geçtiğimiz hafta sonu 111 salonla en çok izlenen Türk filmleri arasında 2. sırada yer alan filmin fragmanı da sosyal medyada 2 milyondan fazla izlendi.

Bu sezonun en etkileyici aşk filmi olmaya aday Çok Uzak Fazla Yakın’ın başrollerini son dönemin dikkat çeken, genç oyuncuları Burcu Biricik ve Özgün Çoban paylaşıyor. Aşk ve duygu dolu sahneleri ile ilgi toplayan filmin eğlenceli kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Özellikle Burcu Biricik ve Özgün Çoban hayranları tarafından büyük ilgi toplayan kamera arkasında oyuncularla beraber yönetmen Türkan Derya ve ekibin, sette eğlenceli ve aynı zamanda zorlandıkları anlarına tanıklık ediyoruz.

YouTube video

Yapımcılığını Ateş Film’in üstlendiği ve Bir Film’in dağıtımını yaptığı, iki üniversiteli gencin tutkulu aşkının anlatıldığı “Çok Uzak Fazla Yakın” filminin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik ve Özgün Çoban’ın dışında Alican Yücesoy, Metin Coşkun, Servet Pandur, Gamze Karaduman ve Kaan Yılmaz gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.