Burcu Biricik: Ağzım kapalı ağlayamıyorum

‘Şeref Meselesi’nde yer aldıktan sonra bu aralar oynadığı ‘Hayat Şarkısı’yla yıldızı parlayan Burcu Biricik, oyunculukta kendisine özeleştiride bulundu.

Dünden bugüne oyunculuğuna eleştirel bir yorum getiren Biricik, “Canlandırdığım karakterler için çok iyisini yapabilirdim diyorum. Ama bunu şu an öğrendiklerimle, tecrübemle diyorum. O zamanın Burcu’sundan çıkan performans oydu. O nedenle bu bir pişmanlık değil’’ açıklamasında bulundu. Ekranda kendisini izledikten sonra çuvaldızı kendine batırmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, “Hâlâ ağzı kapalı ağlayamıyorum. Kendimi o halde görünce şunu söylüyorum “Tamam, küçük dilimi herkes gördüğüne göre kapatabiliriz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.