Burçin Terzioğlu, Ezel ekibinin yeni dizisinde

Son olarak Poyraz Karayel dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu sürpriz bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Efsane dizi Ezel’in yazarı Kerem Deren ile yönetmeni Cem Karcı’yı yeniden buluşturan Avcı dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, Barış Falay’ın kadrosunda yer aldığı dizi için daha önce Cansu Dere’nin adı geçmişti. Ancak yeni yılda ekrana gelmeye başlayacak olan iddialı dizi Avcı’da Burçin Terzioğlu ile anlaşıldığı iddia edildi. Burçin Terzioğlu son olarak sevgilisi İlker Kaleli ile birlikte Poyraz Karayel’de başrol oynamıştı.

Ezel ekibinin yeni dizisi olan Avcı’da, daha önce yine Ezel’de rol alan Barış Falay ve Burçin Terzioğlu birlikte rol alacak. Senaryo ve cast çalışmaları süren Avcı dizisinin, Mart 2018’de Kanal D’de yayınlanması bekleniyor. Çarpıcı senaryosuyla dikkatleri çekecek olan Avcı dizisi yeni yılın en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.