Burak Yılmaz’dan kafa karıştıran Beşiktaş açıklaması

Son dönemde adı Beşiktaş’la anılan Burak Yılmaz’dan transfer açıklaması geldi.

Tianjin TEDA ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan milli oyuncu, “Son dönemde hakkımda birçok haber yapılıyor, bunun farkındayım. Şu anda bunları umursamıyorum. Şunu söylemeliyim ki herhangi bir kulüple görüşmem olmadı. Benimle ilgilenen bir kulüp olduğunu biliyorum ama benimle değil kulüple görüşmeliler. Ben her gün idmanlara ve lige odaklanıyorum. İsteğim sadece her maçta oynayıp takıma katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.

Milli takım arasında görevine son verilen teknik direktör Jose Gonzalez için de konuşan Yılmaz, “Kulübe kattıkları için ona teşekkür ediyorum. Geçici hocamız Xie Feng’in de arkasındayız. İyi sonuçlar almaya başlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 9 Haziran’da basın mensuplarına Burak Yılmaz hakkında şu açıklamayı yapmıştı: “Bir transfer girişimimiz olmadı. Ama olsa sıcak bakarım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.