Burak Yılmaz’a Çin’de ilk şok!

Burak Yılmaz’ı transfer eden Çin’in Beijing Guoan Kulübü, Ricardo Oliveira’yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Burak Yılmaz’ı transfer eden Çin’in Beijing Guoan Kulübü, Brezilya liginde gol kralı olan Ricardo Oliveira’yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

SÜRPRİZ KARAR

8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasara’dan Burak Yılmaz’ı alan Çin’in Beijing Goan Kulübü, transferin bitmesine 2 gün kala sürpriz bir karar aldı.

GEÇEN SEZON GOL KRALI OLDU

Brezilya basını, Çin ekibinin geçen sezon Brezilya Ligi’ni gol kralı olarak tamamlayan Ricardo Oliveira için girişimlere başladığını yazdı.

8 KATI FAZLA MAAŞ TEKLİFİ

Sezonu 20 golle tamamlayan tecrübeli oyuncunun menajeriyle temasa geçen yetkililer, futbolcuya Santos’ta kazandığının 8 katı fazla maaş teklifi yaptı.

Ricardo Oliveira, 16 yıllık profesyonel kariyerinde Portuguesa, Valencia, Real Betis, Milan, Sao Paulo, Real Zaragoza, Real Batis ve Al Jazira takımlarında oynadı.

Haberde 35 yaşındaki Oliveira’nın şu anki aylık kazancının 34 bin Euro olduğuna ve bunun 230 bine çıkabileceğine dikkat çekildi. Oliveira’nın da yöneticilerle görüşerek Çin ekibine gitmek istediğini ilettiğinin altı çizildi.

‘BURAK FİZİK OLARAK YETERSİZ’

Öte yandan yeni takımından Burak Yılmaz ile ilgili ilk yorum geldi. Beijing Guoan teknik ekibinden ismi açıklanmayan bir yetkili Çin basınına yaptığı açıklamada, oyuncunun henüz forma girmediğini açıkladı, fizik olarak yetersiz görüldüğü aktarıldı: “Henüz kendine gelemedi ve en iyi seviyesinde değil. Ancak bunun büyük bir sorun olmadığını düşünüyoruz. Ligin başlayacağı gelecek haftalara kadar iyi duruma geleceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.