Burak Özçivit’ten Murat Boz’a elveda Kerem Bürsin’e Can Feda

Eski partneri Murat Boz’u sosyal medyadan takibe almayan Burak Özçivit, ‘Can Feda’ filmindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin’i ise hemen takibe aldı.

Burak Özçivit, Murat Boz’la ‘Kardeşim Benim’ serisini çekmişti. Fakat buna rağmen Murat Boz’u sosyal medyadan takip etmedi. Şu sıralarar ‘Can Feda’ filminin çekimlerini gerçekleştiren Özçivit, partneri Kerem Bürsin’i ise hemen takibe aldı.

blank

Daha önce Burak Özçivit’in Murat Boz’la arasının açık olduğu iddia edilmiş ve iki isim de bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Murat Boz konuyla ilgili, “Bir zaten birbirimizi hiçbir zaman takip etmedik. Takipten çıkarma gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda problem yok” demişti.

Buna rağmen Burak Özçivit’in Murat Boz’u takip etmeden Kerem Bürsin’i takibe alması sosyal medyada olay oldu. Instagram’da “Burak tercihini yaptı” yorumları yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.