Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e evlilik teklifi

Sevgilisi Burak Özçivit’e sürpriz doğum günü partisi düzenleyen Fahriye Evcen, evlilik teklifi aldı. 90 bin lira değerindeki tektaş yüzüğü de parmağına taktı.

Oyuncu Burak Özçivit, 32. yaş günü için kendisine sürpriz hazırlayan Fahriye Evcen’e evlilik teklifinde bulundu. Murat Boz- Aslı Enver çiftinin de evlilik teklifine şahit olduğu yemek Steigenberger Hotel’in 26. katında bulunan Qubbe adlı restoranda tertiplendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Özçivit, romantik bir şekilde sevgilisinin önünde diz çökerek “Benimle evlenir misin?” dedi.

Mutluluk gözyaşları

Kısa bir süre şok yaşayan Evcen, “Sonsuza kadar evet!’ diyerek mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Ayrıca Özçivit’in 90 bin lira değerindeki tektaşı da sevgilisinin parmağına taktığı söylendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.