Burak Özçivit’i çöpten çıkan fotoğrafları olmasaydı bugün kimse tanımayacaktı

Burak Özçivit’in hayatı, babası tarafından Best Model yarışmasına gönderilen;ancak seçici kurul tarafından çöpe atılan fotoğraflarla değişti. Şimdilerde ‘Kara Sevda’ dizisnde boy gösteren Burak Özçivit’in şöhret olma yolculuğu bir hayli ilginç…

Yakışıklı oyuncunun yıllar önce fotoğrafları çöpten çıkmasaydı belki de bugün kimse onu tanımayacaktı. Babası fotoğraf gönderdi, çöpe attılar. Özçivit’in babası, oğlundan habersiz olarak fotoğraflarını Best Model yarışmasına gönderdi. Ancak bu fotoğraflar seçici kurul tarafından çöpe atıldı.Organizatörler son anda kendilerinden habersiz çöpe atılan bu 8 fotoğrafı fark ettiler. Böylece Özçivit yeniden yarışmacılar arasına katıldı.

HAYATI BİR ANDA DEĞİŞTİ

Özçivit, 2004 yılındaki bu yarışmada gelecek vaad eden model seçildi. 2005’te ise birinci oldu. Yani kısacası çöpten çıkan fotoğraflar Özçivit’in yaşamını değiştirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.