Burak Özçivit ve Neslihan Atagül geceye damga vurdu

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümüne Kemal ve Nihan’ın ilk kez baş başa geçirdiği romantik akşam damga vurdu.

Bölümde; Kemal ve Nihan, arabaları bozulunca bir av kulübesinde geceyi baş başa geçirmek zorunda kaldılar. Nihan’ın, Emir’le evli olması, Kemal’in ise yenemediği gururu sebebiyle şimdiye dek geçmişi dile getiremeyen aşıklar ilk kez gözlerden uzak yüzleştiler. Büyük beğeni toplayan yüzleşmede aşıkların gözyaşları izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Birbirlerini yakın ama bir o kadar uzak olmak zorunda kalan aşıkların kavuşmasını merakla bekleyen izleyenler sosyal medyada da Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün uyumuna övgü yağdırdı.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz’ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20.00’da Star TV’de ekrana geliyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.