Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’i düğün telaşı sardı

Haziran ayında dünya evine girecek olan Burak Özçivit ve Nişanlısı Fahriye Evcen, Levent de trafikte görüntülendi. Gelinlik provasından çıktıklarını belirten ikili, evlerine gittiklerini söyledi. Gazetecilerin düğün öncesi duygularını sorduğu Evcen, “İnanırmısınız çok heyecanlıyım, çok farklı duygularmış bunlar” dedi. Burak Özçivit’in gelinliği beğenip beğenmediği sorulunca, “Olur mu öyle şey, düğün öncesi gelinlik görmez damat. Herkes gibi örflerimiz adetlerimiz var, herşey usulüne uygun olacak” dedi.

‘Kardeşim Benim’ için tarih verdi

Murat Boz’la birlikte oynayacakları ‘Kardeşim Benim’ filminin çekimlerine 6 Temmuz’da başlayacaklarını belirten Özçivit, “Önce diziyi bir bitirelim, sonrasında filmin çekimleri olacak, zaten teaser afiş çıktı” dedi. ‘Kardeşim Benim’ filminin devamı için Aslı Enver’in oynayıp oynamayacağı konusunda konuşan oyuncu, “O kısmı ben söylemeyeyim, sürprizi kaçmasın” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.