Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi

Oyuncu Burak Özçivit, önceki akşam sevgilisi Fahriye Evcen’le Arnavutköy’de yemek yedi. Mekân çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Fahriye Evcen’in dev tektaşı dikkatlerden kaçmadı. Yüzüğün değerinin en az 50 bin TL olduğu öğrenildi.

“İŞ YOĞUNLUĞUNDAN HAZIRLANAMADIK”

‘Kara Sevda’ dizisinde rol alan Burak Özçivit’ ve ‘Ölene Kadar’ dizisinde rol alan Fahriye Evcen yoğun set temposundan birbirlerine vakit ayıramadıklarını söyledi. İkili, “İzin günlerimiz farklı. İki ay sonra ilk defa görüşebildik. Görüşme herhalde düğünde olacak. Evlilik için planlamamızı yapamadık, iş yoğunluğundan dolayı hazırlanamadık” açıklamasını yaptı.

blank

“NE KADAR ÖNEMLİ MESELELER…”

İranlı güzel Mahlagha Jaberi’nin Burak Özçivit’e sosyal medya hesabı üzerinden ‘Yakışıklı’ diye yorum yazması ve Özçivit’in Fahriye Evcen’in kıskançlığı yüzünden Jaberi’yi engellediği iddialarına ise birinci ağızdan yanıt geldi. Özçivit, “Ne kadar önemli meselelerimiz var. Bugün biz de yemekte onu konuştuk” diyerek sitem dolu bir açıklama yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.