Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Özçivit Eskişehir’e yerleşti

‘Can Feda’nın çekimlerinde sakatlanan Burak Özçivit, dinlenmek yerine Eskişehir’e geri döndü. Yanında Fahriye Evcen’i de götürdü.

Burak Özçivit’in, Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı ‘Can Feda’ adlı filminin çekimlerinde ayak bileğinin yan bağları kopmuştu. Yaşadığı talihsiz olay sonrası İstanbul’a dönerek bir ay setlerden uzak kalmak zorunda kalan oyuncunun içi rahat etmedi ve setin kurulduğu Eskişehir’e geri döndü! Filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenen ünlü isim, ekip arkadaşlarının morallerinin bozulmaması için yanlarında olmaya karar verdi. Özçivit’i eşi Fahriye Evcen de yalnız bırakmadı.

Lüks bir ev kiraladılar!

Fahriye Evcen, Özçivit’le birlikte Eskişehir’e giderek ayağında sorun olduğu için hareketlerinde kısıtlı olan aşkına yardım ediyor. İkili ayrıca rahat etmek için de otel değil lüks bir ev kiraladı. Çiftin iki ay boyunca burada kalacağı öğrenilirken Fahriye Evcen sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyor.

Aynı mekân farklı poz!

Fahriye Even ile Burak Özçivit, yayımladıkları fotoğrafla yine kural bozmadı. İkili aynı mekândan farklı karelerini paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.