Burak Özçivit ve Fahriye Evcen birinci oldu

“Yılın en beğenilen çifti” anketine katılan kişilerin verdiği oylar sonucunda, Burak Özçivit- Fahriye Evcen çifti birinci oldu.

2.995 kişinin katıldığı “Yılın en beğenilen çifti” anketinde açık ara farkla Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti birinci oldu. Bir sosyal paylaşım sitesi “Yılın en beğenilen çifti sence hangisi?” anketi düzenledi.

MURAT DALKILIÇ- MERVE BOLUĞUR ÇİFTİ İKİNCİ SIRADA

1.798’si kadın ve 1.197’i erkek olmak üzere toplam 2.995 kişinin katıldığı ankette Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti katılımcıların %41’inin oyunu alarak açık ara birinci oldu. Onları, Merve Boluğur-Murat Dalkılıç ile Sereney Sarıkaya-Kerem Bürsin çifti takip etti.

SERENAY SARIKAYA- KEREM BURSİN ÇİFTİ ÜÇÜNCÜ

Geçtiğimiz aylarda evlenen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç %24 oyla ikinci, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çifti %15 oyla üçüncü, Sinem Kobal – Kenan İmirzalıoğlu %10 oyla dördüncü, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu %5 oyla beşinci, Didem Soydan ve Can Bonomo çifti %5 oyla altıncı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.