Burak Özçivit ticarette aradığını bulamadı

İki yıl önce döner işine girip Gültepe’de Balibey adında bir restoran açan Burak Özçivit, mekanı 250 bin lira zararla başkasına devretti.

Burak Özçivit, 750 bin lira harcayarak açtığı döner restoranının kapısına kilit vurdu. Dizi ve film çalışmaları nedeniyle yeterince ilgilenemediği mekan için haftalar önce devir ilanı veren Özçivit, uzun bekleyişin ardından 250 bin liralık zarara razı oldu ve 500 bin lira karşılığı mekanı devretti.

“DÖNERDEN ZARAR ETTİ, FİLMDEN YÜZÜ GÜLDÜ”

Devir işlemini yapar yapmaz Balibey’i kapatan oyuncunun, yakın çevresine “Döner işinden zarar ettim ama 2 milyondan fazla gişe yapan ‘Kardeşim Benim’ filmiyle yüzümüz güldü” dediği öğrenildi.

Öte yandan Burak Özçivit’in aynı adla Bağdat Caddesi’nde yeni bir mekan açacağı, o restoranı da babası, kız kardeşi ve eniştesine emanet edeceği de gelen haberler arasında. Burak Özçivit, dükkanına Muhteşem Yüzyıl canlandırdığı Balibey karakterinin adını vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.