Burak Özçivit, tercihini Fahriye Evcen’den yana kullandı

Oyuncu Burak Özçivit, Kara Sevda dizisiyle bu sezonu başarılı kapatan isimlerden oldu.

Önceki yıl kendi yapım şirketini kuran ve peş peşe “Aşk Sana Benzer” ve “Kardeşim Benim” filmlerini çeken yakışıklı oyuncunun bu yaz da bir sinema filmi çekeceği konuşuluyordu. Burak Özçivit Taff Pictures’la ortak çekeceği filmin senaryosunu okudu ama hiç beğenmedi. Bu nedenle ünlü oyuncu bu yaz çekmeyi planladığı filmden vazgeçti ve sevgilisi Fahriye Evcen’le uzun bir tatil yapmaya karar verdi.

Geçen günlerde Bebek’te görüntülenen oyuncu, “Bu yaz film yok, tatil var” demişti. Özçivit ve Evcen, Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra 1 aylığına Avrupa turuna çıkacak. İtalya, Fransa, İspanya’ya gidecekler. Sonrasında ise Türkiye’ye dönüp arkadaşlarıyla birlikte ‘Mavi Tur’ yapacaklar. Özçivit gelecek sezonda da Kara Sevda dizisine devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.