Burak Özçivit, Murat Boz’u sildi

Oyuncu, ‘Kardeşim Benim 2’ filmine yeterli desteği vermediğini düşündüğü Murat Boz’a sosyal medya faturası kesti.

Takvim’in haberine göre son filmleri ‘Kardeşim Benim 2’ ile gişede istediklerini bulamayan Burak Özçivit ile Murat Boz’un arası açıldı.. Aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği filmin başarısızlığının faturasını İstanbul dışı galalarına katılmayan Murat Boz’a kesen Burak Özçivit, önceki gün sosyal medyada popçuyla çekilen tüm fotoğraflarını sildi.

İNKAR EDİLMİŞTİ!

Daha önce küslüğü her seferinde inkar eden ikiliden Burak Özçivit, son hamlesiyle de ünlü şarkıcıyla arasının bozuk olduğunu kanıtladı. ‘Kardeşim Benim 2’nin ilk gişe rakamlarının öğrenildiği tarihlerde morali bozulan Özçivit, filme sahip çıkmamakla suçladığı Boz’u instagram’da takipten de çıkarmıştı. Yalnızca galada eşi Fahriye Evcen’le verdiği pozu silmeyen Özçivit, hem ‘Kardeşim Benim 2’yi hem de Murat Boz’la dostluğunu maziye gömdü.

“GİŞE YÜZÜNDEN ARAKDAŞLIK BİTER Mİ”

Bunun üzerine gözler ünlü popçuya çevrildi. Boz, geçtiğimiz günlerde “Gişeden dolayı arkadaşlık biter mi? Arkadaşlık gişe yüzünden bitecekse zaten hiç olmasın daha iyi. Fahriye de Burak da sevdiğimiz arkadaşlarımız” demişti. Israrla yakışıklı oyuncuyla küs olmadığını belirten Boz’un, son gelişme üzerine nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu. Bu arada Murat Boz’un yeni filmi için hazırlıklara başladığı ve sinema filminde eşi tarafından terk edilip kızıyla yaşamını sürdüren down sendromlu bir babayı canlandıracağı söyleniyor.

AŞKLARINDAN TAKİBE DEVAM

Özçivit’le Boz sosyal medyada birbirlerini takip etmezken Fahriye Evcen ile Aslı Enver takipleşmeyi sürdürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.