Burak Özçivit, gişede hüsrana uğramasından dolayı Murat Boz’u suçladı

Burak Özçivit, aynı zamanda yapımcısı olduğu ‘Kardeşim Benim 2’ filminin gişede hüsrana uğramasından dolayı Murat Boz’u suçladı.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, ‘Kardeşim Benim 2’ filmi gişede sınıfta kalınca faturayı Murat Boz’a kesti. 24 Kasım’da vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 213 bin kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 2. haftasında da beklenen ilgiyi karşılamayan film, 420 bin kişi tarafından seyredildi. İddiaya göre yurt içi ve yurt dışı galalarında yer alarak aynı zamanda yapımcısı olduğu filmin tanıtımı için çalışan Özçivit’in İstanbul’daki gala hariç hiçbir gösterime katılmayan Boz’la arası açıldı. Özçivit, jürisinde yer aldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının çekimleri dolayısıyla galalara katılmayan Boz’a tavır alıp popçuyu instagram’da takipten çıkardı.

BU İLK DARGINLIK DEĞİL

‘Kardeşim Benim’ serisinde ağabey ile kardeşi canlandıran Boz ile Özçivit’in arasının daha önce de açıldığı konuşulmuştu. İddiaya göre o dönemki dargınlık Fahriye Evcen ile Aslı Enver arasındaki soğuk rüzgarlardan kaynaklıydı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.