Burak Özçivit, Fahriye Evcen’e yeni dizisiyle ilgili destek verdi

Burak Özçivit, geride bıraktığımız günlerde evlilik teklif ettiği Fahriye Evcen’e yeni dizisiyle ilgili destek verdi.

Magazin dünyasının yakından takip edilen aşklarından Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ilişkisi, geride bıraktığımız günlerde takılan yüzükle farklı bir boyuta taşındı. Evlilik yolunda adım adım ilerleyen ikiliden Fahriye Evcen’in geride bıraktığımız akşam farklı bir heyecanı vardı.

‘Ölene Kadar’ adlı diziyle seyircisinin karşısına çıkan Evcen’e, ilk bölüm heyecanını yenmesi için destek verenlerden biri de müstakbel eşi Burak Özçivit oldu. Yakışıklı oyuncu dizinin ilk bölümünün ardından Fahriye Evcen’in fotoğrafını paylaşarak: “Emeği geçen herkesin eline sağlık. Her şeyiyle güzeldi ama sen bir ayrı güzeldin. Fahriye Evcen bundan sonra ölene kadar izleyeceğiz” notunu düştü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.