Burak Özçivit, Fahriye Evcen’e kırmızı halıda basının ilgi göstermediği haberleriyle ilgili konuştu

Burak Özçivit, Cannes Film Festivali’nde ‘The Meyerowitz Stories’ filminin gösterimine katılan nişanlısı Fahriye Evcen’e kırmızı halıda basının ilgi göstermediği haberleriyle ilgili konuştu.

Burak Özçivit dün gece ‘Kara Sevda’ dizisinin veda partisine katıldı. Parti çıkışı magazin muhabirleriyle sohbet eden yakışıklı oyuncunun keyfi oldukça yerindeydi.

blank

Muhabirler Burak Özçvit’e Cannes’da boy gösteren nişanlısı Fahriye Evcen’i sordu.

”Türk oyuncular olarak elimizden geldiğince yurtdışında olmaya çalışıyoruz. Cannes da onlardan biri. Fahriye de orada bizi çok güzel temsil etti” diyen Burak Özçivit sevgilisinin kıyafeti hakkında da yorumda bulundu.

Oyuncu, “Kıyafet çok güzeldi. Bu seneki geçen yıla göre daha güzeldi. Ortak seçimimizdi. Ben de fikrimi belli ettim” dedi.

Burak Özçivit, “Cannes’da seneye kırmızı halıda sizi birlikte görebilir miyiz?” sorusuna da “Neden olmasın” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.