Burak Kut, Yunanista’nın divası Kaiti Garbiyi ile düet yaptı

Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Burak Kut ile Türkiye ve pek çok ülkede “Esena Mono” adlı şarkısıyla müzik severlerin kalbinde yer eden Yunanistanın divası Kaiti Garbiyi aynı projede buluşturan Kalbine Sor albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Efsane organizatör Ahmet Sanın bir araya getirdiği Burak Kut ve Kaiti Garbi ; Kalbine Sor ismini verdikleri düet albümleri için 6 şarkı seslendirdi. Birlikte iki Yunanca şarkı okuyan ikilinin düet albümü, çıktığı gün hem Türkiye hem Yunanistanda büyük ilgi gördü.

Kayıtları Türkiye ve Yunanistan’da gerçekleştirilen albümün prodüktörlüğünü Yunanistanın altın plak ödülleri sahibi ünlü prodüktör, besteci ve aranjörü Thanos Georgoulas yaptı.

Türkiye ve Yunanistan’la aynı zamanda tüm dünyada satışa sunulacak albüm, Kaiti Garbi nin müzik şirketi ile Türkiye de son dönem başarılı projelere imza atan İyi İşler Müzik ortaklığıyla piyasaya çıktı. Albümde Burak Kut ve Kaiti Garbinin birlikte seslendirdiği 2 Yunanca şarkının yanı sıra Burak Kutun seslendirdiği 4 Türkçe şarkı da yer alıyor.

İlk klip Mykonosta çekildi

Burak Kut ve Kaiti Garbi nin çıkış şarkıları Harikalar Diyarımın klibi Yunanistanın gözde adası Mykonosta çekildi. Çekimleri iki gün süren klibin yönetmenliğini Victoria Vellopoulou üstlendi. 55 kişilik bir ekibin çalıştığı ve Mykonos sokaklarının kullanıldığı çekimde Mykonosun en önemli oteli Cavo Tagoo kullanıldı.

İkili albümlerini tanıtmak için 2016 yılının ilk aylarında Türkiye ve Yunanistanda konserler vermeye hazırlanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=aIaFN7jCseM

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.