Bülent Ersoy’un katıldığı iftar davetinde ortalık karıştı

Bülent Ersoy’un iki saatlik rötarı ile geç başlayan iftar, çıkışta çocukların Diva’nın önünü kesmesiyle de olaylı bitti.

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, katıldığı iftar davetinde ortalık karıştı. İftar yemeğine 2 saat gecikmeli gelen Diva, çıkışta da çiçek satan çocukların markajına takıldı. Aracın içine giren ufak çocuk dakikalarca minibüsten inmezken bu durum karşısında görevliler sert tepki gösterdi.

Bülent Ersoy ve Linet için verilen iftar yemeği geç başladı, olaylı bitti. Mekana zamanında gelen şarkıcı Linet’in aksine Diva, bir saat gecikti. Saat 22 :00 civarında apar topar hızla mekana giren Ersoy “Daha iftarımı yapmadım çok geç kaldım” diyerek araçtan indi. Bülent Ersoy mavi elbisesi ile tüm dikkatleri üzerine çekerken elbisenin bir günde hazırlandığı öğrenildi.

DİVA ÇOCUKLARA PARA SAÇTI

Geç yaptığı iftarın ardından saatlerce içeride kalan Diva, gece yarısı mekandan çıktı. Bir anda etrafını saran çocuklar ise Diva’ya zor anlar yaşattı. Ersoy’dan para isteyen çocuklar, “Abla mavi renk sana çok yakışmış” diyerek tezahürat yaptı. Karışıklıkta ufak bir çocuğun araca binmesi herkesi şoke etti. Bu durum karşısında mekan görevlileri çocuklara sert tepki gösterdi. Hırpalanan çocuklar mükâfat olarak ta Diva’dan yaklaşık 500 TL kaptı. Yaşanan arbede yüzünden trafiğin de kitlenmesi, çevredekiler tarafından tepkiye neden oldu. Polis memurlarının ısrarlı anonsları ile yol açılırken Diva, şoförüne talimat vererek gitmek istediğini söyledi.

MÜCEVHER DAĞITTILAR

Gece’de bir mücevher markasının sahibi; başta Diva Bülent Ersoy olmak üzere Linet ve iftara katılanlara özel koleksiyonlarından mücevher dağıtıldı. Ersoy’un aracının içerisindeki mücevher kutularının çokluğu ise dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.