Bülent Ersoy yine şaşırttı

Önceki gece BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta Bülent Ersoy ve Alişan sahne aldı.
Bülent Ersoy programı öncesinde sahne alacak Alişan, programı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.. Bülent Ersoy ile Günay’da sahne almak nasıl bir duygu sorusuna, ‘’ Valla çıkmadan önce fırçamı yedim.. Repertuarda aynı şarkılar varmış Bülent Hanım ile görüşüp değiştirdik’’ dedi.. ‘’ 7 sene sonra ilk kez Günay’da sahne alıyorum.. Bu benim için çok heyecan verici..’’ dedikten sonra sahneye çıktı.

Sevilen şarkılarını seslendiren Alişan, önümüzde ki hafta çıkacak olan albümünden ‘’ Ahtım Var’’ isimli şarkısını ilk kez Günay’da seslendirdi.

Alişan’dan sonra sevilen komedyen Fehmi Dalsaldı yaptığı 30 dakikalık taklit şov ile Günay’da ki konuklara keyifli dakikalar yaşattı.

bulent1

MAKYAJI YİNE OLAY OLDU!

Saatler 00:00’ı gösterirken Diva Günay sahnesinde sevenlerinin karşısına çıktı.
Programına Tarkan ile seslendirdiği ‘’ Bir Ben Bir Allah Biliyor’’ şarkısı ile başlayan Türk Sanat Müziğinin Divası, Semih Doğruer imzalı siyah kristal taş işlemeli kıyafeti ile göz doldurdu.

Göz çevresi ve dudaklarını tamamen kristal taşlar ile makyaj yaptıran Ersoy bir kez daha alışıla gelmişin dışında sevenlerinin karşısına çıktı. Divanın makyajı tam 6 buçuk saat sürdü.

Programı süresince sayısız Türk Sanat Müziği eserine yer veren ünlü sanatçı, yaklaşık üç saat Günay sahnesinde sevenlerine bir kez daha unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.