Bülent Ersoy resepsiyon kıyafeti hakkında açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği 29 Ekim resepsiyonunda giydiği kıyafet çok konuşulan Bülent Ersoy, ‘Ben marjinal bir kadınım’ dedi.

Bülent Ersoy sıra dışı kıyafetiyle, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun en dikkat çeken ismi oldu. Ersoy’un kıyafeti, sosyal medyada da çok konuşuldu. En ilginç yorum ise Balıkesirliler tarafından geldi.

“GELECEK YIL DAHA TÜYLÜSÜNÜ GİYECEĞİM”

Sanatçı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu yazılıp çizilenlerin altında hazımsızlık var. Burada önemli olan Cumhuriyet Bayramı kutlamamız. Onu giymiş bunu giymişin bir önemi yok. Bir dahaki sene Allah bana ömür verirse, 93. kutlamada daha kuyruklusunu giyineceğim.

AYŞE FATMA DEĞİLİM

Ben Ayşe, Fatma değilim, marjinal bir kadınım. Kimsenin ne dediğiyle ilgilenmiyorum. Çünkü kendimden eminim, ne yaptığımı ve ne giydiğimi biliyorum. Bu kıyafeti de resepsiyona uygun gördüm ve giyindim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.