Bülent Ersoy: Benim lezzetimi alan fazla dayanamaz

Kaçırdığı 9. şoför geri dönen Bülent Ersoy, ‘Benim lezzetimi alan fazla dayanamaz’ dedi. Bülent Ersoy Nişantaşı’nda bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kozmetik mağazından çıkan diva, “Sadece dudak kalemi baktım” dedi. Diva yine sıradışı aksesuarları ve gözlükleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Siyahlara bürünen Ersoy “Özel elbiselerinizi yaptırmışsınız galiba hazırlık mı var?” sorusuna “Daha yaptırıyorum” dedi. Tatilini yarıda bırakan ünlü sanatçı “Tekneyle çıktım. Ama tam yapamadım. Yine gideceğim. Provaya geldim” şeklinde konuştu. “Aşk var mı? Teknede kaçamak yapılır mı?” sorusunu yönelten muhabirin yanağını sıkan Ersoy, “Şunun bir ağzını yırtayım” diyerek espriyi patlattı. Bülent Ersoy AVM’den çıkarken kendisini kapıda bekleyen taksiye yöneldi. O sırada bir muhabirin “Bülent Hanım, şoförünüz geri dönmüş” sorusuna “Benim lezzetimi alan fazla dayanamaz” diyerek kahkahayı patlattı. Yaklaşık 10 yıldır yanında çalışan şoförü Erşan Ünal’ın mart ayında işi bırakması sonrasında ise üç ayda tam dokuz şoför değiştirdiği iddia edilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.