Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman, ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu

Türkiye’nin başarılı genç oyuncularından Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve aynı zamanda rol aldıkları Mahalle filmi dünya prömiyerini 36. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma bölümünde yapacak ve Altın Lale Ödülü için yarışacak.

Buğra Gülsoy, Serhat Teoman ve Emre Erkan’ın başrollerinde yer alıp senaryosunu da birlikte yazdıkları, kendi kanunlarını kendi yazan bir mahallede yaşayan üç arkadaşın yeni taşınan, gizemli bir yabancı ile değişen hayatlarının anlatıldığı “Mahalle” filminde bu isimlere Hazar Ergüçlü, Selen Öztürk, Gökşen Ateş, Gökhan Soylu ve Selahattin Töz de eşlik ediyor.

Mahalle’nin İstanbul Film Festivali’nde 12 Nisan Salı günü 19.00’da Atlas Sineması’nda yapılacak gösterimine ve söyleşisine filmin yönetmenleri ile beraber oyuncuları ve filmin tüm ekibi katılacak.

Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Emre Erkan ve Mert Öner’in birlikte kurduğu Get Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Mahalle’nin çekimlerinin tamamı geçtiğimiz yaz İstanbul’da gerçekleştirildi.

https://youtu.be/m88Tf2LTqtI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.