Bu Şehir Arkandan Gelecek’te Ali ve Derin’in romantik sahneleri damga vuracak

Ay Yapım imzalı Bu Şehir Arkandan Gelecek’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne Ali ve Derin’in romantik sahneleri damga vuracak.

Dizinin yeni bölümünde Derin, yaşadığı olaylardan etkilenen Ali’ye sürpriz bir akşam yemeği düzenleyecek. Bölümde ikilinin Şampiyon Spor Salonu’ndaki romantik sahneleri büyük beğeni toplayacak.

ŞAMPİYON’UN ŞARTLI TAHLİYESİ SONA MI ERİYOR!

Şahin, Ali’yi kanunsuz bir boks karşılaşmasında canından etmek isteyen Tekin’in evine gidecek.

Sert geçecek yüzleşmenin ardından Şahin’den şikayetçi olan Tekin, onun gözaltına alınması için şikayetçi olacak. Ali’nin, Şahin’in öz oğlu olduğunu öğrenen Tekin, geçmişte yaşananları kızı Derin’in öğrenmemesi için çok korkacak ve Şahin’in şartlı tahliyesini yakarak parmaklıklar ardına geri dönmesi için gözünü karartacak.

Şahin hapishaneye geri dönmekten kurtulabilecek mi?, Tekin, şikayetini nasıl geri alır?, Ali ve Derin, Şahin’i kurtarmak için ne yapabilir? gibi sorular dizinin 1 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde cevap bulacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.