Bu hafta ‘Big Brother Türkiye’de ilkler yaşandı

‘Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen 7. hafta eleme gecesi ilklere ve sürprizlere sahne oldu. ‘Big Brother’, ilk kez ‘dokunulmazlık görevi’ni oynatmadı. İlk kez adları eleme listesinde yer alan dört isim birden izleyici oylamasına kaldı. Gökçen ilk kez dokunulmazlığı elde etti. Rezan ilk kez en çok izleyici oyunu aldı. Hüseyin ilk kez elenme kaygısı yaşadı.

‘Big Brother’ın verdiği ‘Çark’ görevinin sonunda, ‘Big Brother Türkiye’ evinden ilk hafta elenen Alphan eve geri geldi. Onur liderliği, Gökçen dokunulmazlığı elde etti. Rezan ile Seda ise eleme listesine girdi. İlkler ve sürprizler akşamında, ‘Big Brother Türkiye’ evine veda eden isim ise, izleyicilerden en az oyu alan Emrah oldu.

GÖKÇEN, REZAN, EMRAH VE HÜSEYİN’E BÜYÜK ŞOK!

Eleme listesinden adlarını çıkarmak için son şansları olan ‘dokunulmazlık görevi’ni heyecanla bekleyen Gökçen, Rezan, Emrah ve Hüseyin, ‘Big Brother’ın, ev halkının hafta içinde bir çok kez yaptığı kural ihlallerinden dolayı, bu hafta ‘dokunulmazlık görevi’ni oynatmayacağını açıklamasıyla büyük bir şok yaşadılar.

‘ÇARK’ GÖREVİNDE BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

‘Dokunulmazlık görevini’ oynatmayan ‘Big Brother’, ev halkına ‘Çark’ görevi verdi. ‘Dokunulmazlık’, ‘Liderlik’, ‘Eleme Listesi’, ‘Video İzlet’ ve ‘Geri Getir’ seçeneklerinden oluşan ‘Çark’ görevinde; Sinan ve Hüseyin’in seçimi ile Onur, 8. haftada evin yeni lideri oldu.

7 haftada 6 kez eleme listesine giren Gökçen, Rezan’ın tercihi ile dokunulmazlığı elde etti ve haftalar sonra rahat bir nefes aldı. Funda, İdil ve Arsel’in payına ise ailelerinin videolarını izlemek düştü. ‘Big Brother’ bir sürpriz yaptı ve Seda’ya da ailesinin videosunu izletti.

ALPHAN, ‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ EVİNE GERİ GELDİ

‘Çark’ görevi, ‘Big Brother Türkiye’nin ilk haftasında elenen Alphan’a da eve geri gelmesinin önünü açtı. Çarkı çevirip ‘Geri Getir’ seçeneğini tutturan Funda, eve, Çağla’nın geri gelmesini istediğini söyledi. O andan sonra ‘Big Brother Türkiye’ evinin kapıları Çağla için yeniden açıldı. Ancak, ‘Çark’ görevi için Funda’dan daha sonra çarkın başına geçen Onur da ‘Geri Getir’ seçeneğini tutturdu. Onur ise, eve geri gelmesini istediği ismin Alphan olduğunu söyledi. Kurallar gereği, son söylenen isim geçerli olduğu ve Onur da Funda’dan daha sonra çark görevini yerine getirip, Alphan’ın ismini söylediği için ‘Big Brother Türkiye’ evine geri gelen kişi Alphan oldu. Funda’nın adını söylediği Çağla’ya ise ‘Big Brother Türkiye’ evinin kapıları kapandı.

SEDA VE REZAN ELEME LİSTESİNDE

Çarkı çevirip ‘Eleme Listesi’ seçeneğini tutturan İdil, 8. Haftanın eleme listesi için Seda’nın adını verdi. Seda da ‘Eleme Listesi’ seçeneğini tutturdu ve Rezan’ın ismini söyledi.

big brother emrah

İZLEYİCİLER ‘EMRAH GİTSİN’ DEDİ

İlk kez eleme listesindeki dört ismin birden izleyici oylamasına kaldıkları gecede, ‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri verdikleri oylarla Rezan, Gökçen ve Hüseyin’i korudu. Emrah ise, izleyicilerden en az oyu alarak 7. haftada, ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Bu hafta izleyicilerden en çok oyu Rezan aldı. Altı haftadır evden gitmesi istenen Gökçen ise, en çok alan ikinci isim oldu ve yine ‘Big Brother Türkiye’ evinde kaldı.

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, Cumartesi akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.

Emrah, eve böyle veda etti

YouTube video

BIG BROTHER TÜRKİYE | HAFTANIN FİNALİ| 23 OCAK CUMARTESİ | ÖZETSİZ | 21:45 |STAR
‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ GÜNDÜZ | HAFTA İÇİ HER GÜN| 11:30 |STAR
‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ EVİ | PAZARDAN CUMAYA| YENİ BÖLÜM | 23:45 |STAR
‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ GECE | PAZARDAN CUMAYA | 01.00 |STAR

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.