Britney Spears bambaşka bir tarzla geri dönmeye hazırlanıyor

Robin Leach, geçtiğimiz günlerde Britney Spears’ın yeni albümüyle ilgili yaptığı sürpriz açıklamaların ardından yeni Britney materyali hakkında bir detay daha verdi.

Lifestyles of the Rich and Famous programının ünlü sunucusu, pop ikonunun yakın gelecekteki kariyer hamlelerinden bahsetti. Bugün yarın yeni single’ın geleceğini açıklayan Leach, şarkının isminin “Make Me (Oooh)” olduğunu iddia etti. Klibin tamamlanır tamamlanmaz piyasaya sürüleceğini söyleyen Leach “Videonun bütün konsepti hazır” dedi.

Çıkış parçasının yayımlanmasının ardından yeni Britney albümünün 4 hafta içinde çıkacağını açıklayan Leach, “Şarkı ve klip Britney hayranlarını çok heyecanlandıracak çünkü çok yeni, tamamen farklı ve biraz da beklenmedik bir şey olacak. Farklı bir şey derken, bir sapma gibi. Artık basbayağı pop havası veren şarkılardansa daha havalı şarkılarla ilginç bir his yaratacak” dedi. Leach’e göre Britney, yeni şarkısını Haziran’dan itibaren konserlerinde söylemeye başlayacak.

Eğer söylendiği gibi giderse, bu yeni albüm Britney Spears’ın son albümü Britney Jean’dan 3 yıl sonra çıkmış olacak. Geçtiğimiz aylarda Spears’ın ünlü pop prodüktörlerinin yanı sıra R&B ve hip hop albümlerindeki işleriyle tanınan DJ Mustard, Burns ve Mischke Butler gibi isimlerle stüdyoya girdiği biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.