Brezilya kalçası hayal değil

Yeni İnci’den kadınları baştan çıkaracak bir koleksiyon. “Hin Serisi” ile sadece doğru iç çamaşırını seçerek arzu ettiğiniz görünüme kavuşabiliyor, istediğiniz ne varsa giyebiliyorsunuz. İster küçük göğüslü, ister büyük göğüslü ya da top modelleri kıskandıracak güzel bir kalçaya sahip olmak istiyorsanız bu koleksiyona bir göz atın.

blank

Brezilya kalçası hayal değil;

Günümüzde bir çok kadın daha dolgun vücut hatlarına sahip olmak istiyor, Yeni İnci’nin geliştirdiği pop-up külot ile kadınlar artık daha kıvrımlı kalça hatlarına sahip olabiliyor. Kalça bölgesine dolgunluk sağlayan bu külot sayesinde istediğiniz her kıyafetle uyum içinde kullanılabiliyor. Brezilya kalçası olarak da adlandırılan pop-up külot en büyük kurtarıcınız olacak.

Küçük göğüslü kadınlar için de küçük hinlikler planlayan Yeni İnci, yapışkan push-up ile göğüslerinizin olduğundan daha büyük görünmesini sağlıyor. Yapışkan push-up sütyen içinde kaymayı engellerken size de konfor ve güven hissi sağlıyor. Yapışkanlı destek süngerinde sütyenin içine takıp takmama özgürlüğünü size bırakıyoruz. Yapışkanlı olmasıyla diğer süngerlerden ayrılarak düşme, kayma riskini yok ediyor.

Türkiye’de ilk.. Destekli ve yapışkanlı silikon sütyen;

Özellikle transparan kıyafetlerin içine giyildiğinde yokmuş gibi hissedilen Türkiye’de ilk destekli ve yapışkanlı silikon sütyen Yeni İnci’den kadınların beğenisine sunuluyor. Kendi teniniz gibi hissedeceğiniz bu sütyende transparan kıyafetlerinizi rahatlıkla giyebilecek, kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Göğüs arası kırışıklığa son;

Özellikle büyük göğüslü kadınların sıkıntısı olan göğüs arası kırışıklıkları da tarih oluyor. Yeni İnci’nin geliştirdiği, yatarken iki göğüs arasına yerleştirilen No-Line, düzenli kullanıldığında oluşan kırışıklıkları yok ediyor. Ve yenilerinin oluşmasını önlüyor. No-Line’i sadece uyku esnasında kullanarak hayal ettiğiniz dekolte bölgesine kavuşmanız mümkün.

1 sütyen 100 giysi;

Artık giysilerinize göre sütyen almayacaksınız. Siz kadınları dinleyerek her gün kendini geliştiren ve ihtiyaçlara maksimum cevap veren Yeni İnci, 1 sütyen ile askılarını giysinizin modeline göre ayarlayabileceğiniz 100 farklı alternatif sunuyor. İster askılı, ister straples kıyafetiniz nasıl olursa olsun 100P sütyen size cevap veriyor. 3 farklı renk alternatifi ile satışta olan sütyen dolabınızda en büyük kurtarıcılarınızdan biri olmak için bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.