Brad Pitt, çok kötü durumda

Angelina Jolie’nin boşanma davası açtığı dünyaca ünlü aktör Brad Pitt’in, perişan halde olduğu iddia edildi.

12 yıldır birlikte olduğu ve iki yıl önce evlendiği Angelina Jolie ile boşanma aşamasında olan Brad Pitt’in, üzüntüden sağlığının bozulduğu ileri sürüldü. 52 yaşındaki aktörün, bu süreçte anne ve babasından destek istediği öğrenildi.

“BRAD PITT ÇOK KÖTÜ DURUMDA”
Us Weekly dergisine konuşan bir kaynak, “Pitt, hayatının bu hale gelmesine inanamıyor, çok kötü durumda. Korumaya çalıştığı tek şey çocukları. Ailesinden destek alıyor, sıklıkla anne babasıyla, yakın arkadaşlarıyla ve menajeriyle konuşuyor. Annesi de sık sık onu arıyor” ifadelerini kullandı.

Brad Pitt’in, 41 yaşındaki Jolie’nin, ‘şiddetli geçimsizlik’ gerekçesiyle kendisine boşanma davası açması üzerine ağladığı öne sürüldü. Aynı kaynak, “Kendinden geçmiş durumda ve ağlıyor. Tamamen hazırlıksız yakalandı. Şu anda dağılmış durumda. Çocuklarını göremiyor ve çaresizce Angelina’nın çalışanlarından çocuklarının iyi olduğunu öğrenmeye çalışıyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.