‘Brad Pitt çocuklarına şiddet uyguladı mı?’ sorusunun cevabı geldi

Herkesin merak ettiği ‘Brad Pitt çocuklarına şiddet uyguladı mı?’ sorusunun cevabı geldi.

Amerikalı ünlü oyuncu Brad Pitt hakkında çocuklarına sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan soruşturma sona erdi.

Yetkililer, eşi Angelina Jolie ile boşanma sürecindeki ünlü oyuncunun çocuklarına karşı sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığına dair herhangi bir kanıt bulunamadığını belirtti.

Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri, Pitt’in eylül ayında bir uçuş sırasında 15 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Hollywood’un en ünlü çiftlerinden biri kabul edilen Angelina Jolie ile Brad Pitt, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 Eylül’de boşanma kararı almıştı.

Yaklaşık 10 yıllık birlikteliklerinin ardından 2014’te evlenen çift, boşanma aşamasında 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olmak üzere 6 çocuklarının velayeti konusunda sorun yaşamıştı.

Pitt, mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde ortak velayet talebinde bulunmuştu. Jolie’nin avukatı, iki gün önce yaptığı açıklamada çiftin yaşları 8 ila 15 yaşlarındaki çocukların velayetinin annede kalması ve Pitt’in de aile terapilerine devam etmesi konusunda geçici anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.