Boşanmaktan vazgeçen Hande Subaşı bikiniyi erken giydi

4 yıllık eşi Can Tursan’la boşanmanın eşinden dönen Hande Subaşı Muğla’da yaptığı tatilin fotoğrafını “Pardon biraz erken oldu sanırım” notuyla paylaştı.

2005 Miss Turkey birincisi ve oyuncu Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi Can Tursan’ın geçtiğimiz hafta görülen boşanma davasında hakim, aralarındaki sorunları çözmeleri için çifte süre vererek duruşmayı ertelemişti.

BOŞANMAKTAN VAZGEÇİP, TATİLE ÇIKTILAR

Boşanma kararını avukatları aracılığıyla geri çeken çift, barışmalarını kutlamak için her yıl gittikleri ve yılın büyük bir kısmını geçirdikleri Muğla Akyaka’ya gittiler. Oradan da güzel oyuncu Hande Subaşı’nın annesinin yaşadığı Bodrum’a geçecekleri öğrenildi.

“PARDON BİRAZ ERKEN OLDU SANIRIM”

Güzel oyuncu yaşadığı sıkıntılı günler karşısında tatil sezonunu erken açtı. Instagram’dan tatil fotoğrafını “Pardon biraz erken oldu sanırım” notuyla paylaşan ünlü güzel, sezonu erken açtığının kendisi de farkında.

İşte Subaşı’nın o paylaşımı;

hande subasi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.