Bol aksiyon ve aşk dolu hikayesiyle “Cesur Yürek” tüm hızıyla devam ediyor

Show TV’nin Fark Film imzalı, güçlü oyuncu kadrosu, bol aksiyon ve aşk dolu hikayesiyle ilgiyle izlenen dizisi “Cesur Yürek”in 8. bölüm 2. tanıtım yayınlandı.

Perşembe akşamı 8. bölümü ile ekrana gelecek “Cesur Yürek”te; Ömer ve Bozdoğanlar arasındaki savaş geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bozdoğanlar’ın babasını öldürmesiyle yıkılan Ömer, intikam için ayağa kalkar. Bu savaşta Ömer’in yanında olan Tatar Ahmet bunun bedelini hayattaki en değerli varlığıyla ödeyecektir. Masadakiler kendi çıkarlarına göre hareket ederken, içlerinden birinin Tatar’ı satması tüm dengeleri değiştirecektir. Ferhat Bozdoğan Ömer ve Tatar’ı büyük bir tuzağın içine çekerek onları öldürecek planını yaparken, Ömer Ferhat Bozdoğan’ı bulmak için ortalığı kasıp kavuracaktır.

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen “Cesur Yürek”in başrollerinde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Ruveyda Öksüz yer alıyor. Yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu ise Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

“Cesur Yürek”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.

Cesur Yürek 8. Bölüm 1. Fragman

YouTube video

Cesur Yürek 8.Bölüm 2.Fragman

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.