Bodrum’un kraliçesi Hande Yener

Başarılı sanatçı, yeni patroniçe Hande Yener, geçen yıl Bodrum Yalıkavak’ta haftanın 7 günü hınca hınç doldurduğu beach zincirine, İstanbul Karaköy’de açtığı gece kulübünü eklemişti. Eğlence sektörüne hareketlilik getiren Yener, şimdi ise Bodrum Gümbet’te yepyeni bir gece kulübünü hizmete açmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Sebastian Beach by Dona ekibiyle beraber Bodrum’a giden Yener, yeni beachini görünce adeta havalara uçtu.

HEM BEACH HEM GECE KULÜBÜ BODRUM’DA…

BODRUM’UN SULTANI HANDE YENER

Yalıkavak’taki beachinin yeni sezon ön hazırlıklarına da start veren Yener, “Sebastian”ı marka zinciri yapmakta kararlı. Sebastian adı altında üçüncü mekanını açacak olan Hande Yener, diğer tatil yörelerindeki mekanlardan da teklifler aldığını açıkladı. Bu yaz Bodrum başta olmak üzere Çeşme, Kuşadası, Antalya, Marmaris gibi gözde tatil bölgelerini gezip, mekanları inceleyecek olan Yener, gündüz Sebastian Beach’de, gece ise Gümbet’deki Sebastian gece kulübünde özel konserler verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.