Bodrum manzarasında muhteşem davet

Bodrum’un en gözde noktalarından biri olan Gümbet’in Bodrum kalesine bakan muhteşem manzarasıyla Rebis Bodrum özel bir davetle tanıtıldı.

Muhteşem manzarası, göze hitap eden mimarisi ve lüks anlayışına getirdiği yeni boyutuyla Rebis Bodrum Exclusive Residences, Emrağ İnşaat ve Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ ev sahipliğinde verilen bir davetle tanıtıldı. Tanıtımda Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin ” Bilimi ve Aşkı” birleştirerek konuklarla uzun uzun sohbet ederken aynı zamanda konukların sorularınıda yanıtladı. Alkin gecede ” Seve Seve Aldattım” adını verdiği son kitabınıda davetliler için imzaladı. Kokteyl ile başlayan davette H. Kadri Amrağ konuklarıyla ayrı ayrı ilgilenirken muhteşem Bodrum manzarasındaki davet gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.