BluTV’nin ilk yerli online dizisi Masum’un yayın tarihi belli oldu

Masum’un yayın tarihi belli oldu!

Dijital TV sektörünün önde gelen ismi BluTV’nin, merakla beklenen ilk yerli online dizisi Masum’un yayın tarihi belli oldu; 27 Ocak…

Yapımını D Productions’ın yaptığı, Berkun Oya’nın kendi tiyatro oyunu “Bayrak”tan uyarlayıp aynı zamanda proje tasarımı ve senaristliğini de üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Altın Portakal ödüllü Seren Yüce yaptı.

Her biri 60 dakikalık 8 bölümden oluşan Masum’un başrollerinde ise; Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan var.

Masum’un fragmanı yayında!

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde sıra dışı bir hikâyeyi konu alan Masum’un fragmanı da
BluTV kullanıcıları ile buluştu. Fragmana binlerce dizi ve filmin reklamsız, istenildiği zaman, internetin olduğu her yerden ve her ekrandan izlenmesini sağlayan BluTV ‘nin kendi sitesinden ulaşılabiliyor.

BluTV’de yenilikler devam edecek!

Daha önce HBO’nun 2017’deki en büyük dizisi The Young Pope’u Amerika yayınından önce kullanıcılarıyla buluşturan BluTV, 2017’de de hem en popüler yabancı dizi ve filmleri hem de kendi yerli orijinal yapımlarını kullanıcılarına sunmaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.