Black or White dergi Nisan sayısı bayilerde

Black or White Dergisi Nisan sayısında yine birbirinden özel röportajları ve haberleri ile kendi kulvarında farkını ortaya koyuyor.
Black or White Dergisi, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Adana, başta olmak üzere yurt genelinde D&R, Remzi Kitapevi ve seçkin satış noktalarında satışa çıktı.

Nisan ayı içeriği

Black or White Dergisi, Nisan sayısı her zaman olduğu gibi birbirinden başarılı, renkli ve hayata karşı duruşlarıyla örnek olan saygıdeğer isimleri sayfalarımıza konuk ettik; özel söyleyişler gerçekleştirdik..
İlk olarak, Black or White okurları için Cemiyet hayatının ve İş Dünyasının sevilen ismi T.I.M.E. Pr’ ın sahibi Mine Kalpakçıoğlu ile keyifli, sportif ve samimi bir röportaj gerçekleştirdik..
Hemen ardından, Genç yaşına rağmen iş hayatından kısa sürede başarısını kanıtlanmış bir iş adamı olan Emir Bahadır sorularımızı yanıtladı. Bahadır ile özel hayatını, çalışmaları ve hedeflerini konuştuk.
Son olarak, İş dünyasındaki başarılarından tanıdığımız Dünyaca ünlü Alman valiz markası RIMOWA’ nın Türkiye distribütörlüğünü yapan Seda Yelkencioğlu Sindel ile RIMOWA’ nın Türkiye’ ye geliş öyküsünü ve hedeflerine dair keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Değerli yazarlarımızın sayfaları her ay olduğu gibi yine birbirinden müthiş içerikler barındırıyor. Gezi, haber, sanat ve cemiyet sayfalarımız ise zengin içerikleriyle dopdolu… Keyifli okumalar dileriz.

black1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.