‘Black Mirror’un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı

‘Black Mirror’un 21 Ekim’de başlayacak yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı

Son olarak 16 Aralık 2014’te ‘White Christmas’ isimli özel bölümüyle karşımıza çıkan teknolojik distopya ‘Black Mirror’un 21 Ekim’de başlayacak yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı.

İngiliz Channel 4 kanalında üçer bölümlük iki sezon halinde yayınlanan ve teknolojinin ilerlemesiyle insanlığın geleceği nokta üzerinden her bölümde farklı oyuncularla başka bir hikaye işleyen ‘Black Mirror’, 2015’e girmeye sayılı günler kala yılbaşına özel bir bölüm yayınlamıştı.

Dizinin yeni yayıncısı Netflix, dizinin altı bölümlük yeni sezonunun 21 Ekim’de başlayacağını duyurmuştu. Black Mirror’un altı bölümünün ‘bir Netflix geleneği’ olarak tek seferde yayınlanıp yayınlanmayacağına dair bir bilgi henüz mevcut değil.

Yönetmen koltuğunda Owen Harris’in oturduğu sezonun ilk bölümü ‘San Junipero’ ve yönetmenliğini Joe Wright’ın üstlendiği ikinci bölüm ‘Nosedive’ ilk olarak, geçtiğimiz günlerde Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gösterildi.

‘San Junipero’nun başrollerinde Mackenzie Davis ve Gugu Mbatha-Raw yer alırken, ikinci bölüm olan ‘Nosedive’da başroller Bryce Dallas Howard ve Alice Eve’in.

Black Mirror’un altı bölümlük yeni sezonundan ilk fragman:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.