‘Bizans Oyunları’nın çekimlerine damga vuran ‘aslan’ın hikayesi ortaya çıktı!

Milyonları güldürmek için ocak ayını bekleyen ‘Bizans Oyunları’nın çekimlerine damga vuran ‘aslan’ın hikayesi ortaya çıktı! Film ekibini adeta bir maceraya sürükleyen olaylar zinciri, filmin yönetmeni Gani Müjde’nin dijital aslan istemeyip gerçek bir aslanla çekim yapmak için diretmesiyle başladı! Aslan hikayesi adeta yılan hikayesine döndü!

‘BİZANS OYUNLARI’NIN ASLANI SAVAŞ SEBEBİYLE KIRIM’DA MAHSUR KALDI!

Fransa’dan ‘Simba’ adlı ünlü aslanın getirilmesi için hummalı bir çalışma başlatıldı. Simba’nın Romanya ve Sırbistan gümrüğüne takılmasıyla yeni aslan arayışına girildi. Uzun süren uğraşlar sonucu aranan aslan Rusya’da bulundu! Fakat Rus aslan o sırada Kırım’daydı. Ukrayna-Rusya savaşı sebebiyle, Kırım’dan Moskova’ya getirilemedi!

ÇAREYİ RUSYA’YA GİTMEKTE BULDULAR!

İlk iki denemesinde engellere takılan ekip, yeniden aslan arayışına girdi! 3. denemede ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in hafta sonları gezdiği ve fotoğrafları tüm medyaya yansıyan aslanların eğitmeni Zapashny kardeşlere ulaşıldı. Ekip nihayetinde Rusya’ya gidip çekimi gerçekleştirdi. Bundan iki hafta sonra uçak krizi patlak verdi.

Kadrosunda Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri, Tuvana Türkay ve Ünal Yeter gibi ünlü isimleri bulunduran film 2016’ya damgasını vuracak.

Avşar Film ve Tükenmezkalem Film yapımı, Gani Müjde imzalı ‘Bizans Oyunları’ 15 Ocak 2016’da sinemaseverlerle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.