Birkan Sokullu’nun hayranları Sinem Kobal’a yüklendi

Sinem Kobal ile Birkan Sokullu, ‘Yüz Yüze’ adlı dizide seyirci karşısına çıkmış ancak istenilen reytinglere ulaşamayınca yapıma son verilmişti.

Akşam’da yer alan habere göre ilk olarak çekimlere ara verildiğini duyuran kanal, hafta içi ise dizinin ekrandan kaldırıldığını söyledi. Bu vedanın ardından Birkan Sokullu’nun hayranları Sinem Kobal’a yüklendi.

SİNEM’E SERT YORUMLAR

Sinem’in kötü performansından ötürü yapımın başarılı olamadığının altını çizen internet kullanıcıları ‘Yapmacık rol yapıyor’, ‘Ses tonu oturmamıştı, gözlerinde ifade eksikliği vardı’, ‘Sinem iyi bir oyuncu değil Birkan’a da yakışmamıştı’ şeklinde sert yorumlarda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.