Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti yine tartıştı

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti, “Deliormanlı” filminin after partisindeki kavgadan üç gün sonra bu kez İspendek Balıkçısı’nda hararetli bir tartışma yaşadı.

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti, “Deliormanlı” filminin after partisindeki kavgadan üç gün sonra bu kez İspendek Balıkçısı’nda hararetli bir tartışma yaşadı. Gözyaşlarına engel olamayan “Bitsin artık, buraya kadar!” diyen Birce Akalay’ı eşi Levendoğlu sakinleştirmeye çalıştı.

”ANNESİ RAHATSIZLANMIŞ”

Bu sırada muhabirleri fark eden Levendoğlu, eşine “Bak magazin basını burada, ağlama” dedi. Mekandan el ele çıkan çiftten Akalay, “Ne ağlaması yok öyle bir şey!” derken Levendoğlu da “Sadece ayrılırken mi ağlanır. Birce’nin annesi rahatsızlandı. O yüzden ağladı.” dedi.

Birce Akalay, ağlamaktan akan rimelini mekandan çıkmadan önce mendille temizledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.