Birce Akalay: Bunca emanet can artık yok

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde 36 kişinin hayatını kaybettiği, 147 kişinin yaralandığı terör saldırısını kınadı.

“AKLI KORUMAK ZOR”

Ünlü oyuncu, instagram hesabı üzerinden, “Bu acı, bu korku çok fazla bize. Bu gece bir felaketler yekününün karanlığı çöktü ruhlarımıza. Sağım solum kapkara, bunca emanet can artık yok! Yok işte yok! Geniş resimlerden bakarken şizofren gibi ölümü yok sayamayız. Ancak ölümün karanlığında yok olup geniş resime bakmaktan kendimizi ala koyamayız. Bu ne yaman çelişkidir, ne bahtsız bir halet-i ruhiyedir koca bir millet için. Aklı korumak zor. Korkma. Korkma. Korkma” ihadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.